Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ri
Rijstepap - 30-07-2019 00:55:35
Geldzaken & Recht

Stichting hzk (help zieke kinderen) nep goed doel? Oplichting via happy drukwerk

Hallo iedereen. wie is bekend met stichting hkz (help zieke kinderen)?? of met happy drukwerk?
er was namelijk laatst een verkopers aan de deur van happy drukwerk die ansichtkaarten wilde verkopen. die zei dat ze geld aan de stichting hzk schenken???
 
deze stichting wordt op internet (diverse fora en op fb) vaker genoemd door mensen die het niet vertrouwen: stichting hzk lijkt ook actief geweest re zijn in almere,  den haag, gouda, helmond, hendrik-ido-ambacht, schiedam, zwijndrecht en nu zoetemeer.

hier staat dat stichting hzk als happy drukwerk allebei van één eigenaar zijn, alisz promotions: https://openkvk.nl/openkvk/hoofdvestiging-61908487-0000-alizs-promotions" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?hl=nl&q=https://openkvk.nl/openkvk/hoofdvestiging-61908487-0000-alizs-promotions&source=gmail&ust=1564526168341000&usg=afqjcneqn6q4enj9eatrrel-x7w84enjxg">https://openkvk.nl/openkvk/hoofdvestiging-61908487-0000-alizs-promotions
google reviews bij alisz promotions bevestigen de vermoedens...

wie heeft ook ooit met hun te maken gehad? denken jullie ook dat dit een nep goed doel is?? ik kon hun ook niet vinden op de site vsn cbf: https://www.cbf.nl/ dus alle alarmbellen gaan af.