Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

No
NovaKassa - 10-08-2019 19:19:53
Winkels & Webshops

Wel of niet betaald member

Hallo allemaal,

ik zit met een probleem. ik heb voor mijn verjaardag een betaald abonnement voor een half jaar gehad op datingssite "l" (ik zal even geen naam noemen). dit kostte naar schatting ongeveer 60 euro. ik probeerde telkens berichten te sturen naar andere members, maar kreeg geen reactie van anderen. dit is opzich niet vreemd bij enkele gebruikers, maar naar ongeveer 40 personen die me beleven negeren kreeg ik argwaan. 

ik heb toen de voorwaarden gelezen en hierin staat dat ik met mijn account weliswaar berichten kan versturen, maar alleen andere betaalde members kunnen deze lezen. ik heb vervolgens "datingssite l" diverse malen proberen te bereiken over hoe ik kan inzien wie betaald member is en wie niet. na 3 e-mails kreeg ik eindelijk reactie van 'datingssite l': u kunt niet inzien of iemand betaald member is. 

in de voorwaarden van de website wordt echter transparantie beloofd aan de voorwaarden. er staat echter nergens dat men niet kan inzien of iemand een betaald member is (en dit wordt wel als voorwaarde genoemd om iemand het bericht te kunnen inlezen). bovendien beloofde het bedrijf reacties binnen 2 werkdagen (en ik heb meerdere emails moeten sturen om uberhaupt reactie te krijgen.

na een paar maanden getouwtrek tussen "datingssite l" en ikzelf had ik er genoeg van. ik heb geprobeerd om mijn geld (in iedergeval voor de nog komende maanden), terug te krijgen, maar "datingssite l" vertikt dit en legt de fout bij mij. er zou een opzegtermijn zijn van 2 weken. deze verborgen voorwaarde kwam ik echter pas veel later tegen. wat kan ik doen? 

alvast bedankt voor jullie reacties!