Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 12-08-2019 19:55:12
Elektronica & TV

Slechte DAB ontvangst

In mijn weoning is sprake van trelatief slechte dab ontvangst. ik beschikte al langer over een ontvanger die bij een keukjenraam goed functioneert maar heb nu ook een ontvanger die op de naast gelegen slaapkamer vrijwel geen ontvangst heeft, ook bij het raam.  de nieuwe ontvanger heeft zowel fm mogelijkheid, dab en internet. (ik  kan dus wel zo ongeveer alles vanuit de gehele wereld ontvangen dus waar maak ik mij druk over).
maar toch heb ik de vraag of één van jullie een advies kan geven m.b. een mogelijkheid tot een externe antenne (met aantekening dat het koppelen met een externe fm staafantenne geen succes heeft.

aangetened: zowel fm als dab ontvangst is in mijn woonomgeving (op grens van zenders lopik en markelo) niet geweldig m.u.v. omroep gld want daarvan staat de zender (fm) dichtbij.