Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Rv
RvtO - 19-08-2019 22:50:04
Auto & Vervoer

Kosten reparatie auto twee keer zo hoog als internetprijs

Ik heb mijn auto naar een garage gebracht voor een reparatie waar op internet de kosten voor staan vermeld, bij die garage. de kosten zijn redelijk vergelijkbaar met andere bedrijven. 
toen ik de auto bij hen bracht, heb ik een schermprint laten zien en dat was akkoord. 

vandaag werd ik gebeld door de garage met de mededeling dat het werk tegenviel en dat het nu ruim twee keer zoveel gaat kosten. ze waren al begonnen toen ze erachter kwamen dat het tegenviel en konden ook niet meer terug. ik ben nog niet gebeld dat mijn auto klaar is. 

mijn vraag is, niet al te verrassend waarschijnlijk, of ik in mijn recht sta als ik die verdubbeling van de kosten niet accepteer. ik heb de website nog eens goed bekeken en er staat volgens mij nergens een voorbehoud over de vermelde prijs.