Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Mini702 - 13-09-2019 10:06:20
Geldzaken & Recht

Mag een deurwaarder opnieuw voor dezelfde schuld loonbeslag leggen

Jaren lang aan janssen&janssen via loonbeslag 2 schulden afgelost. dit stopte in december 2015.op aanraden van juridisch loket contact met janssen&janssne opgenomen over er nog een rente bedrag open zou staan.dit was in eerste instantie 800 euro.
maar later ging het weer over 6000 euro. en raar verhaal. 
de schuld was toch afgelost
imn 2017 gingen ze weer loonbeslag leggen, maar was de beslag vrije voet te hoog en kreeg in ook weer een gedeelte teriug.
toen het bedrag geint was is het loonbeslag gestopt.
nu in 2019 is er weer loonbeslag gelegd nu door deurwaarder van arkel, voor 1 van de schulden van de schulden die ik al bij janssen&janssen had betaald. dus via brieven gezegd, dat ik niet ging betalen. en contact opgenomen met de schuldeiser zelf kintent tegenwoordig raetcare en wat blijkt. ik heb al jaren geen schuld meer.hiervan bewijs gekregen en deze opgestuurt naar van arkel en ine ene zijn deze niet thuis en zou intrium justitia hier over gaan.
ondertussen ook mijn werkgever ingelicht, maar die kunnen niks zonder brief van de deurwaarder..
mijn werkgever vertelde, dat janssen&janssen ook weer in de rij stonden om loonbeslag te leggen..dus nu ook maar weer contact opgenomen met de schuldeiser. rebo, ik werd vriendelijk te woord gestaan en er was inderdaad iets raars met mijn dossiers. ze zou het uitzoeken. en mij terugbellen.
dit gebeurde niet, dus na 8 dagen zelf maar weer gebeld.
nu waren ze niet vriendelijk, ze hadden contact opgenomen met jannsen& janssen en er stond nog bedrag open van 1900euro en zij hadden geen dossier. vreemd|. |ik moest maar contact opnemen met janssen&janssen.
hier werd ik nog ombeschofter te woord gestaan. mijn schuld was in 2015 nooit afbetaald geweest en mijn werkgever was zomaar begonnen met niet meer te betalen en dat zij opnieuw in 2017loonbeslag hadden gelegd , dat kon helemaal niet want dat mag wettelijk helemaal niet.
ze zouden contact opnemen met mijn werkgever,maar er moet gewoon betaald worden.
ik heb op bewijzen gevraagd,die helemaal precies de schulden zouden uitleggen er wat er betaald is. deze nog niet ontvangen.
de schuld zou 1000 euro zijn volgens de rebo maar volgens janssen&janssen 1900 inclusief kosten.
ik heb ruim 10 jaar aan janssen&janssen betaald