Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wies_Sendy - 27-09-2019 15:42:59
Auto & Vervoer

Diesel auto verkopen

Dit is enerzijds een vraag anderzijds een kleine waarschuwing.

een auto verkopen is altijd een moment waarbij je extra op je hoede moet zijn.
zeker met de huidige milieudiscussie. deze discussie wordt nu ook gebruikt om de inruilprijs van je "oude" auto drastisch te verminderen.
natuurlijk ben je weer blij dat je auto verkocht is en je weer in een andere auto of met het openbaar vervoer verder gaat reizen.

je voelt je wel in je hemd staan als je vervolgens de eerder ingeruilde auto voor ruim 75% duurder weer in de verkoop ziet staan.
zeker, dit bedrijf loopt ook risico en zal dat vertalen in garantie en een hogere prijs. echter is 55% niet realistisch.
mocht je overwegen je auto te verkopen vertrouw op de koerslijst van de oudste pechhulp / autodienstverlener in nederland en handel daarna.

heeft iemand van jullie ook gemerkt dat "diesels en het milieu" is meegenomen m.b.t. het onderhandelen over de prijs? geef het eens door.
ik zeg niet dat we het niet moeten hebben over diesels en het milieu. dat is een andere discussie!