Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ta
Tarzanhond - 02-10-2019 19:12:13
Garantie & Verzekeringen

Verkeerd geplaatste ondervloer

Een dag voor het laten leggen van marmoleum bleek de betonvloer niet goed te zijn.
leverancier stelde voor jumpex ondervloerplaten te leggen.
ik stond natuurlijk met mijn rug tegen de muur en hij vroeg 25 euro per m2 legloon en dat voor 35 m2 die achteraf in twee uur gelegd was.
daar voel ik me minimaal aardig mee beetgenomen maar nu blijkt ook nog eens dat deze is gelegd zonder onderlaag van een pu wapening die moet voorkomen dat het materiaal kan worden aangetast door vocht.
aangezien ik in een benedenwoning woon heb ik geschreven dat ik hier geen genoegen wil nemen en dat bij eventuele klachten hierdoor ik ze aansprakelijk stel.
mag ik op voorhand al eisen dat de vloer volgens voorschrift alsnog wordt aangelegd.
want totaal hebben we bijna 4000 euro betaald voor boven en ondervloer en ik wil niet het risico lopen dat over een paar maanden of jaren er problemen optreden en de leverancier dan niet meer bestaat of de verantwoordelijkheid afwijst.