Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Go
Gonny80 - 03-10-2019 17:51:41
Geldzaken & Recht

Geen geld terug na aankoop adoptie hond uit Portugal

Ik heb 22 juni een hondje opgehaald op schiphol. van tevoren natuurlijk gevraagd om een hondje wat samen kan met een kat en kinderen, dat werd mij verzekerd want ze groeide op met katten en kinderen. na een tijdje ging het ineens fout en werd er achter m'n kat aangejaagd, en een week later werd m'n jongste gebeten nadat hij huilend op m'n schoot kwam zitten omdat hij zich pijn had gedaan(hij is 6 jaar). het hondje blaft en gromt op iedereen die binnen komt, het meest intens op de vriendjes van m'n jongste (dit doet hij niet zo bij m'n oudste van 13) ook al heb ik hem rustig voordat ik de deur open doe of beloon wanneer hij eindelijk een tijdje stil is. zodra iemand zich maar beweegt begint hij weer. een paar dagen geleden beet hij m'n jongste weer toen hij binnen kwam van buiten spelen, hij riep al in de gang "ik ben het maar" omdat de hond weer blafte en gromde. ik heb de "stichting" constant op de hoogte gehouden en nu vind ik dat ik genoeg heb geprobeerd qua training en gezegd dat ze een huishouden moet zoeken met grote kinderen en geen katten, zij vind herplaatsing nu geen optie en wil de hond terug laten komen. nou vind ze dat ik niks terug hoef te krijgen en zelfs mee moet betalen voor de vlucht, hier ben ik het niet mee eens. ik heb geen contract ondertekend maar ze eindigde het gesprek via messenger met; maar de hond komt sowieso terug. 
hoe kan ik nu het beste handelen want ik weet voor een feit dat ik in m'n recht sta, ik heb zelfs aangeboden om de kosten voor de vlucht van het aankoopbedrag in te houden.