Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
conneke - 04-10-2019 14:34:02
Voeding & Gezondheid

Waarom kost een pruik zo duur voor iemand die hem nodig heeft?

Ik zit toch ergens mee:in maart van dit jaar is bij mij de gevreesde ziekte geconstateerd en dan krijg je echt alles over je heen wat je maar  kunt krijgen heel goed en de zorg is gewoon fantastisch in ons land 
ik kreeg een map met alles wat ik moest weten over de chemo en ook een papier met een aanvraag voor een pruik en wat dan de vergoeding is als je die een koopt bij een van de kappers die hun aanbevelen nou dat gedaan en dan komen er tich pruiken voorbij nog niet eens echt haar want dat is onbetaalbaar dus een mooie uitgekozen met een prijs waar je van achter over valt maar ja wat doe je als je er eentje nodig hebt dus gekocht en nu heb ik een pruik aangepast op mijn wensen maar eindelijk niet meer nodig want de chemo die ik had is verandert en daar valt mijn haar niet meer van uit wel wat dunnner maar daar valt mee te leven maar komen we toch terug op mijn vraag waarom zo duur of hebben ze me opgelicht?