Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Willem van der Maden - 14-10-2019 18:37:17
Vakantie & Reizen

Annulering diner bij Fletcher

Afgelopen vrijdag heb ik via ah.nl/uitjes gereserveerd bij fletcher "het veluwse bos" in beekbergen. ik betaal vooraf € 59,00 voor 4 personen. dit is natuurlijk zonder drankjes. wanneer ik een betalingsbevestiging krijg dan wordt er gelijk bij vermeld dat er nog even in het restaurant €20,00 bijbetaald moet worden, want de diners in een 4-sterrenrestaurant van fletcher kosten geen €24,50, maar €29,50. tot zover ging alles goed. echter nadat ik de reservering had betaald, zonder dat mij was verteld dat er in het resataurant nòg €5,00 per persoon bij kwam, kreeg ik de bevestigingsmail met de mededeling dat ik in het restaurant €20,00 moest bijbetalen. ik vind het bijzonder misleidend.
ik dacht: ik ga het annuleren. dan is het voor mij opgelost. echter mijn verbazing was groot toen mij werd verteld door de telefoniste van fletcher dat een reservering bij hen wel veranderd of geannuleerd kan worden, maar dat ik mijn geld niet terugkrijg. en dit alles ruim van te voren. vrijdag de 11e gereserveerd en vandaag 14 oktober geprobeerd te annuleren.kan dit zo maar? de afspraak staat voor 8 november a.s.