Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

miekmol
miekmol - 31-10-2019 08:36:48
Elektronica & TV

Iemand ervaring met internetwinkels zoals de TV-Reus?

Wij willen een nieuwe tv kopen en zijn in diverse winkels gaan kijken.
de prijzen voor eenzelfde toestel variëren nogal.
natuurlijk hebben we ook op internet naar de prijzen gekeken.
neem nou bijv. lg oled65c9p. deze kost bij bcc 3199.00 bij mediamarkt 2999,00 bij de tv-reus 2009,00 en bij bol.com 2199,00. een prijsverschil van de duurste en de goedkoopste van 1190,00. nu weten we dat internetaanbieders veel goedkoper kunnen zijn, ze hebben geen winkel en personeel maar dit verschil is gigantisch. we zien ook dat tv-reus zelfs een jaar langer garantie geeft. ook zien we dat bij sommige aanbieders la achter het typenummer staat. onze vraag is of iemand kan uitleggen wat la achter het typenummer betekent en graag de ervaring van goedkope internetaanbieders.
daarnaast geeft lg tot 16 november een cashback op dit type van 200,00. zou de tv-reus dit al in hun lage prijs verwerkt hebben?