Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ij
ijzbeertje - 04-11-2019 16:55:30
Geldzaken & Recht

Nabetaling kindgebonden budget

Hallo.
mijn ex en ik zijn sinds kort uit elkaar. wij hebben 2 kinderen, samen een huis en wij zijn altijfd fiscaal partner van elkaar geweest (ook vanwege het huis). 
nu is de kinderbijslag altijd op de rekening van mijn ex gekomen, dit is inmiddels veranderd en wij krijgen vanaf 1 oktober de kb verdeeld op beide rekeningen. nu kijk ik vandaag op mijn toeslagen, en zie ik dat er een nabetaling komt van kindgebonden budget over de jaren 2014.15.16 en 17. ik bel met de belastingdienst of dit klopt en dit wordt aldaar bevestigd. nu krijg ik ook te horen dat dit geld naar haar rekning gaat omdat het geld van de kb al die jaren ook naar haar rekeing is gegaan. wij staan niet echt op goede voet met elkaar en ik betwijfel of ze dit gaat eerlijk onder ons gaat verdelen. ik heb volgens mijh wel recvht op de helft van dit geld. wie kan mij vertellen of ik hier gelijk in heb?