Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Me
Meyndert - 13-11-2019 12:00:16
Huishouden & Energie

Bedrjif gebruikt mijn afvalbakken

ik huur(particulier) sinds kort een appartement waar een kapperszaak onder zit. deze kapperszaak heeft een tuintje waar ik niet bij kan. 


de kapperszaak gebruikt de afvalbakken die op mijn naam geregistreerd staan en de blauwe en de groene bak staan in het tuintje waar ik niet bij kan. in mijn gemeente betaal je voor het aantal afval dat je weggooid in de grote bruine bak. het loont dus om je afval te scheiden. 
momenteel gooien zij al hun afval in de bruine bak en gebruiken ze de groene en blauwe bak niet waardoor ik dus feitelijk voor hun afval aan het betalen ben. op de vraag of ze willen scheiden en de blauwe en groene bak voor de zaak willen zetten, zodat ik ze ook kan gebruiken, krijg ik een harde "nee". mijn huisbaas is haar schoonvader en zegt dat ik het met de kapperzaak moet regelen. als ik de gemeente bel zeggen zij ook dat ik het met de kapperszaak moet regelen. weet iemand wat mijn vervolg stappen zouden kunnen zijn? ik zit momenteel een beetje vast.