Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 10-12-2019 18:08:15
Winkels & Webshops

Pakket ontvangen voor buren, deze persoon woont daar niet. Wat nu

Goedenavond 
ik heb een vraagje. uit goed fatsoen heb ik vorige week een pakketje aangenomen van postnl voor de buren van nr 30. deze mensen kwamen dus zaterdag pakket ophalen, nou ja dat was de bedoeling maar ze kwamen kijken want ze hadden niks besteld. naam van hun staat ook niet op het pakket maar een wild vreemde. alleen adres klopt. ze willen het dus niet hebben .
nu heb ik contact gehad met postnl en moet het maar even afgooien bij afleverpunt met retour afzender erop. ding is echt groot en loeizwaar. niet ff op de fietst te doen.
er staan verder geen contact gegevens op. nu wilde ik het terug geven aan postnl pakket bezorgen maar mag niks terug nemen.
nu zit ik dus met flinke doos in de gang , komt van amazon. even afgooien op z'n postnl punt zit er niet in, postnl wil het niet ophalen en de overburen willen het niet aannemen . wat kan ik nu nog doen. staat echt zwaar in de weg 

mvg sandra