Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeroen126 - 15-12-2019 15:49:19
Auto & Vervoer

Ik wil private lease rijden, moet ik een benzine auto kiezen of een elektrische auto?

Momenteel ben ik mezelf een beetje aan het orienteren op een private lease auto. aangezien er steeds meer nieuwe elektrische auto's (ik heb op deze site gekeken, https://www.elektrischeautolease.nl/" target="_blank">elektrischeautolease.nl, daar staat een heel overzicht) op de markt komen lijkt dat ook wel interessant. zeker volgend jaar met wat meer betaalbare modellen. zakelijk gezien snap ik wat de voordelen zijn, zoals lagere bijtelling etc. maar ik zit heel erg te twijfelen of ik nu een 5 jarig contract moet afsluiten voor een elektrische auto, aangezien ook de actieradius de komende jaren flink zal worden verbeterd bij de nieuwe modellen, maarja met een 5 jarig contract voor een bezineauto loop je straks waarschijnlijk ook behoorlijk achter.

ik ben benieuwd naar de meningen hierover. of je beter nu een (lang) contract kan afsluiten voor een elektrische auto of voor een bezineauto?