Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
wale541 - 21-12-2019 17:46:39
Voeding & Gezondheid

Tijdens contractperiode de tarieven wijzigen (Fit For Free)

Meerdere jaren ben ik bij deze sportclub aangesloten. het contract dat destijds overeengekomen en getekend is, wordt elk jaar in oktober stilzwijgend met een periode van één jaar verlengd. zo ook in oktober 2019.

vorige week heeft de sportclub bekend gemaakt niet meer verder te gaan met de abbonnementsvorm die ik heb afgesloten. een ander abbonnement afsluiten kan wel, maar die heeft dubbele tarief. de sportclub geeft twee keuzes: per 1 februari het nieuwe tarief betalen, of per 1 februari je abbonnement opzeggen.

kan de sportclub vóór oktober 2020 van de afspraken uit het eerder overeengekomen contract afwijken en je tot één van de twee aangeboden keuzes dwingen?