Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-01-2020 19:52:00
Computers & Telefonie

CD brander defect?

Op gevaar af van een dubbelpost, ik plaatste deze vraag al bijna 3/4 uur eerder maar zie het niet terug (kennelijk omdat ik de bijlage als pdf meegaf):
mogelijk in samenhang met mijn vraag van 15 dec jl. constateer ik een prbleem met mijn cd speler/brander. een poging tot branden van een muyziek cd via nero lijkt te lukken, ik zie geen fotmelding maar bij het ferificatieonderdeel lijkt een  'loupe' te ontstaan. bij openen van de aldan 'gebrande cd blijkt die leeg. ik zie wel de melding jkomen: wat wilt u met deze cd en klik dan toch ook de 'audio wens'aan. een herhaalde pogong: resultaat idm. daarna heb ik geprobeerd de cd te branden via de win media speler en ook daar komen geen foutmeldingen. evenwel: de cd blijkt leeg te blijven. in de tussentijd bleek wel dat er weer eens (zie mijn vraag van 15/12) geen geluid te worden afgegeven maar dat was weer voorbij na een herstart.
ik kan ook in de handleiding van mijn laptop niets over het falen van branden vinden vandaar mijn vreaag nu. laptop: toshiba satellite c-875-13e, besturingssysteem win 10. het kan dus goed mogelijk zijn dat de brander defect is, geluid afspelen is wel ok. 

de bijlage bevat een verlate 2020 wens en heeft niets met mijn vraag te maken.