Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Rossia
Rossia - 14-01-2020 22:36:14
Geldzaken & Recht

Internet site ikzoekhuishoudelijkehulp.nl

Graag wil ik weten of er nog meer mensen zijn die zich opgelicht voelen door de site: ikzoekhoushoudelijkehulp.nl. deze site beweert dat zij binnen 3 dagen de goede match vinden voor huishoudelijke hulp via de aangegeven aanvraag profile. ik heb van dit bedrijf gebruik gemaakt door mij gratis in te schrijven en een profiel aangemaakt met de aanvraag voor huishoudelijke hulp, nadat zij mij twee kandidaten hadden gelinkt die totaal niet de goed match hadden heb ik aangegeven mij te willen uitschrijven en geen werk meer wilde maken van hun zoekactie temeer ik geen geloof had van een goede keuze gezien wat zij mij hadden aangeleverd/voorgesteld nu wil het geval dat zij mij nu verplichten een bedrag van € 32,75 te betalen omdat dit de bemiddelingskosten die zij in rekening brengen na een aangeleverde kandidaat maar volgens de site staat er: na een goede gekozen huishoudelijkehulp betaald u ons alleen de bemiddelingskosten oké logisch maar in mijn geval was de mach totaal verkeerd! (zo kan iedereen maar willekeurig iets op je af sturen).na veel heen en weer schrijven want dit bedrijf is niet per telefoon te bereiken blijven ze de factuur sturen met de melding dat deze binnen 10 dagen moet worden voldaan!
ik vind dit zeer misleidend en voelt als misbruik temeer de site n.l. anders beweert. nog steeds is mijn twijfel groot om te betalen maar heb ook geen zin in een deurwaarder dus sta je gewoon met je rug tegen de muur en worden misschien vele mensen op deze wijze voor het blok gezet vandaar dat ik hier een oproep wil doen om te vragen of er meerdere mensen zijn die zich zo als ik misleid en bedrogen voelen door dit internet bedrijf ikzoekhuishoudelijkehulp.nl.  mocht dat zo zijn laat het weten misschien kunnen wij er met elkaar wat tegen doen. groet, rosi.