Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fc
Fcdeen - 18-01-2020 23:30:35
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag

Beste lezers, 

vorig jaar werd mij door de belastingdienst bekend gemaakt dat ik €2500 van mijn ontvangen huurtoeslag moest terugbetalen. verontwaardigd toch in termijnen laten terugbetalen, maar naar wat onderzoek bleek dat er niet naar het bijzondere vermogen van mijn toenmalige vriendin werd gekeken. dit was het smartengeld dat zij ontvangen had na haar ongeval. helaas had ik te laat tegenbericht gegeven (na 6 weken) en moest het totale bedrag terugbetaald worden.
terwijl zij een fout hebben gemaakt, ben ik hiervan de dupe geworden. ik had misschien eerder moeten reageren, maar dat neemt toch niet weg dat ik recht had op het ontvangen huurtoeslag? de belastingdienst heb ik vervolgens een paar keer gebeld hierover, maar volgens hun is te laat gewoon te laat..
valt hier wat aan te doen? alvast bedankt!