Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
bubbleblower - 05-02-2020 14:14:41
Huishouden & Energie

Verandervanenergie.nl/kassa-vara/ aanbiedingsprijs klopt niet deel 2

mijn vorige topic is gesloten, maar ondertussen klopt de aanbiedingsprijs nog steeds niet.
uiteindelijk ging ik er van uit dat er sprake moest zijn van een vergissing, want de netbeheerkosten kunnen niet van aanbieder tot aanbieder verschillen.
dacht ik.

dus had ik gisteren toch een contract afgesloten, maar uit de tarieven bleek vervolgens dat ik toch meer moest betalen dan in de aanbieding vermeld. 
vandaag heb ik langdurig met de aanbieder aan de lijn gehangen om dit op te lossen, maar dat was niet mogelijk en uiteindelijk heb ik het contract moeten annuleren. dus ze brengen te hoge netbeheerkosten in rekening en weigeren dat te corrigeren, dan annuleren ze nog liever de overeenkomst.

misschien lezen ze wel mee, sinds vandaag wordt ineens het cashback bedrag wel in het rekenvoorbeeld meegenomen, zoals je mag verwachten.
de tarieven zijn nu 11,25% hoger dan in hun zogenaamde aanbieding, die nog steeds actueel is.