Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cz

De bijna enige oplossing voor ons energie en milieu probleem is de kerncentrale!

Welliswaar een kostbaar en lang bouwtraject, anno 2020 volledig veilig, minder kernafval kan definitief opgeborgen worden, werkt altijd i.p.v. eindeloze parken windmolens en zonnecollectoren,
sterke horizonvervuiling en meer. te winnen elektriciteit kan omgezet worden in h2 en opgeslagen worden, landelijk gasnet aanwezig om de waterstofgas ketel , thuis verwarming, te  voorzien voor alle nederlanders tegen aanzienlijk lagere kosten dan alle andere alternatieven  nul co2 uitstoot, plaatsen beschikbaar in vlissingen en zwolle, harkulo, in plaats van de oude ijsselcentra. in overgangs periode - tot 2040- nog gas gebruiken uit noorwegen, rusland etc. 

wel je huis goed isoleren, ++(+) glas, spouwmuur-, dak-, en vloerisolatie indien dat kan.
uiteraard betaalt de overheid, landelijk en lokaal, hier aan mee, zonder de subsidie als een sigaar uit eigen doos te presenteren. indien het geld op is, dan het woon/huur forfait van de woning inzetten en in de ib- sfeer aftrekbaar maken. helpt de locale middenstand, aannemer loodgieter elektricien etc.  niet langer aarzelen, nu doen! geen ugenda stokpaardjes meer.