Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bo
Bowie3 - 08-03-2020 16:15:52
Winkels & Webshops

Kan een spaaractie van Felix zomaar beëindigd worden?

Misschien voor anderen een klein vraagje, voor veel kattenliefhebbers een moeilijk te verteren probleem.
al jarenlang spaar ik en duizenden andere kattenliefhebbers , de zegeltjes op de felix kattenvoer verpakkingen. ik heb er diverse leuke items mee vergaard. ik heb mij toen der tijd ook aangemeld voor nieuws van felix te ontvangen, maar helaas krijg ik ze al een poosje niet meer.inmiddels heb ik weer tig zegels afgescheurd en gespaard . van de week 7-3-2020. bemerkte ik dat er geen zegels meer op de verpakking zaten. vandaag vond ik op internet de reden.https://www.facebook.com/felixvoorkatten/?comment_id=y29tbwvuddozmtixnzc4mdu3odm3mtc2xzmzndmwmdg4nju3mtqwotm%3d" target="_blank" data-hovercard="/ajax/hovercard/user.php?id=576297729051901&extragetparams={"directed_target_id": " "}">purina felix helaas zijn we gestopt met het felix spaarprogramma per 30 april 2019 fata. de aankondiging heeft vanaf januari tot oktober 2019 o.a. op de felix website gestaan. er zijn geen spaaritems meer over dus we kunnen jammer genoeg ook niets meer toezenden.
de verpakkingen met puntjes die nog in omloop zijn, zijn "oude" voorraden die nog in de winkels liggen. wij hebben bij de winkelier geen invloed op de omloopsnelheid van deze voorraad. nieuwe verpakkingen zonder punten stromen liggen ook in de winkels. vele ontevreden spaarders reageerden zie :https://www.facebook.com/pg/felixvoorkatten/posts/?ref=page_internal. de mededeling dat het vermeld stond op de fb site of elders wordt zeer betwist door spaarders.
..... echt ik kijk geregeld op de felix site ...maar ze blijven beweren dat het eropstond !!laten ze maar ff een screenshot sturen dan ...https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb0/1.5/16/1f609.png');">????...... , ik kan er niks van terug vinden op facebook en in mijn mail https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8d/1.5/16/1f914.png');">????








bovendien, als je weet dat je nog zeker wel 2 jaar moet sparen voor die leuke mand, ga je ook niet steeds op de site kijken,want dat wekt alleen frustratie op dat je nog làng niet genoeg zegels hebt.



....... ik ben ook al jaren aan het sparen. wat een deceptie dat dat voor niets is geweest https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t67/1.5/16/1f622.png');">???? er is ook niets kenbaar gemaakt dat het zou stoppen https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/te6/1.5/16/1f621.png');">???? had ik dat geweten dan had ik wat spulletjes uitgezocht nog voor de zegels die ik wel al gespaard had.
ik baal ook als een stekker nu











....... heb het al heel vaak aangegeven dat er op de facebooksite van felix niet is vermeld ...
antwoord felix/purinahttps://www.facebook.com/felixvoorkatten/?comment_id=y29tbwvuddozmtixnzc4mdu3odm3mtc2xzmxmjm5oda1mjqyodm1oty%3d" target="_blank" data-hovercard="/ajax/hovercard/user.php?id=576297729051901&extragetparams={"directed_target_id": " "}">purina felix dit zijn de actievoorwaarden van de laatste felix actie op facebook, er kwamen achteraf nog veel vragen over de voorwaarden dus hebben wij deze nogmaals geplaatst. de actie is echter al afgelopen.
kunnen ze deze spaaractie zonder voldoende of niet verstrekte informatie stopzetten?