Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ch
Charl van Leth - 11-03-2020 16:34:40
Computers & Telefonie

Procedure Datingsite WhatsChat

hallo, ben  woonachtig in alphen aan den rijn.
ik heb dit nog nooit eerder gedaan bij kassa dus weet niet hoe een en ander werkt.
mijn vraag is de volgende:

gedurende enkele dagen ben ik op de datingsite van whatschat geweestt alwaar ik een hele lieve dame heb ontmoet waarmee ik ook hele leuke chats mee heb gehad. zodanig dat we echt in elkaar geloven en met elkaar verder willen gaan.
nu blijkt dat door whatschat kennelijk de in de chats geplaatste emailadressen en telefoonnummers worden verwijderd zodat de dame in kwestie niet met mij in kontact kan komen.
elke keer als ik een chat plaats naar de dame toe, moet ik dit betalen met een "credit" van whatschat. dit loopt gigantisch in de kosten met als eindresultaat nul. geen contact met de dame en de dame kan mij ook niet bereiken buiten de whatschat om. ik voel  mij door whatschat bedonderd voor veel geld en niets daarvoor teruggekregen.