Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

il
il - 10-04-2020 01:23:28
Garantie & Verzekeringen

Wie heeft vooral audioproblemen met de iPhone XR?

al 14 maanden lang heb ik vooral audio problemen met mijn iphone xr. 
sinds 31 januari is mijn iphone xr in de reparatie gegaan op advies van apple support bij coolblue. er waren steeds weer aantoonbare problemen bij meting en visueel.tot twee keer toe heb ik een gloed nieuwe iphone xr gekregen. maar ook deze hadden problemen. bij coolblue ben ik telkens super netjes geholpen, zo ook door apple support.  
omdat coolblue gesloten is vanwege de corona crisis heeft apple support mij doorverwezen naar de amecstore. daar ben ik 2x geweest en 2x toe bij meting niets gevonden ondanks dat ik aangaf dat ik met regelmaat niet verstaanbaar ben voor de gesprekspartner. amecstore medewerker was onvermurwbaar: ik kon gaan zij konden niets doen.
toen heb ik contact opgenomen met mijn provider die hebben mij in eerste instantie een nieuwe simkaart gestuurd toen het probleem nog niet verholpen was hebben ze mij met allerlei instellingen geholpen en ze hebben metingen verricht over het telefoon leidingnet: daar kwam niks uit. toen heb ik weer contact opgenomen met apple support deze heeft mijn iphone xr op afstand doorgemeten en mijn iphone xr bleek inderdaad een audio probleem te hebben. ik heb aangegeven dat bij de amecstore tot twee keer toe weg gestuurd ben omdat de meting van mijn iphone xr geen probleem aangaf.
apple support vertelde mij dat ze het toestel zonder meer hadden moeten opsturen en ook dat ze daar niet de juiste apparatuur hebben om dit specifieke probleem te meten.
nu blijkt er toch een aantoonbaar audio probleem te zijn en moet mijn iphone xr weer voor reparatie weg.
eind april verloopt de garantie op reparaties ik zie het niet meer zitten om mijn iphone xr te laten repareren. ik heb zelfs vrijdag nacht op npo 1 nachtzuster gebeld en ben ik live in de uitzending geweest en  is mijn iphone xr zowaar hoorbaar weggevallen. 
ik heb contact opgenomen met de verkopende partij omdat deze zou moeten bemiddelen tussen apple en mij want de iphone xr voldoet niet aan de conformiteitseis. maar de verkopende partij probeert zich te drukken. ik zit nu in een patstelling. 
ik wil me graag beroepen op die conformiteitseis waaraan de iphone xr niet voldoet en wil mijn geld terug om een nieuwe andere iphone te kopen met weer een jaar garantie. 
wat kan ik doen/eisen? 
wie heeft ook problemen met deze iphone?