Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

H.
H.eppinga - 13-04-2020 19:18:57
Auto & Vervoer

Auto naar garage en met een deuk terug, wie is aansprakelijk?

Ik breng mijn auto naar de garage voor een reparatie en parker op het terrein van het garagebedrijf. 10 minuten later loop ik met een medewerkers langs mijn auto naar het vervangend vervoer. een hal uur later krijg ik een telefoontje dat mijn auto achteruit is gereden en tegen een andee auto is gebotst. volgens de garage had ik de handrem er niet opgezet. ik claim van wel maar an dit niet bewijzen. schade 2000 euro bij de tegenpartij en 1000 euro bij mezelf. de verzekering wil niks doen want ik kan niet bewijzen dat ik de handrem erop heb gezet. mijn no-claim korting ben ik nu gedeltelijk kwijt.
een paar dagen later ga ik terug om te kijken of mijn auto gaat rijden als ik hem op dezelfde plek parkeer, dit is niet het geval.
wie is er aansprakelijk voor deze schade? in mijn optie de garage omdat ik niet aanwezig was en ik de sleutel en auto in hun beheer had gegeven. hoe kan ik dit nu afhandelen?