Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mo
Mookie64 - 14-04-2020 13:02:37
Vakantie & Reizen

KLM voucher, maar niet voor geboekte extra's? 120 dagen anders vervallen deze?

Wij hebben een voucher gekregen van klm die 1 jaar geldig is, maar het bedrag op de voucher is niet het bedrag dat ik betaald heb. ze hebben de extra opties eraf getrokken. via messenger contact gezocht. klm geeft volgende aan:

"goedemiddag, bedankt voor je bericht. de vouchers die worden uitgegeven zijn ter waarden van het ticketbedrag.

de extra opties, zoals stoelreserveringen of bagage, worden niet meegenomen bij deze voucher. deze kun je gebruiken binnen één jaar na oorspronkelijke uitgifte. houd er rekening mee dat de voucher voor de extra opties binnen 120 dagen aan een nieuwe reservering gekoppeld moeten zijn. het emd/vouchernummer vind je terug in de e-mail die je ontvangen hebt nadat je de extra optie(s) gekocht hebt."

in mijn ogen geeft dit aan dat ik dus binnen 120 dagen een nieuwe reservering moet maken daar anders mijn betaalde extra opties vervallen. dat is dus geen voucher die 1 jaar geldig is. weer een bericht naar klm via messenger, maar krijg geen antwoord op mijn vragen. ze draaien eromheen.
kunnen jullie helpen?