Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Da
DavidR - 14-04-2020 20:01:53
Huishouden & Energie

Huisbaas wil woonkamer verhuren aan iemand anders.

Beste mensen!

ik heb hier eerder wel wat geplaatst over mijn huisbaas die er nogal bizarre ideeën op na houd. denk: zomaar in je slaapkamer staan terwijl je nog slaapt. link staat onderaan voor de liefhebbers.

anyway... dit is het huidige probleem: ik heb 1 huisgenoot waarmee we samen het huis huren. beneden een keuken/badkamer/toilet en boven 2 slaapkamers, woonkamer en een klein washok. er was een dakterras, maar dat heeft hij laten slopen. hij (huurbaas) is nu van plan om onze woonkamer nu te gaan verhuren aan een nieuw/onbekend persoon. wij voelen daar helemaal niks voor omdat we dan geen plek hebben om samen te zitten of om visite te hebben. ik heb google afgezocht, maar niet echt iets van een precedent hierover gevonden. heeft iemand van jullie misschien een idee wat hier tegen gedaan kan worden?

ohh, voor degene met het advies, verhuis: dat ben ik van plan, maar dat is ivm covid en een nieuwe baan zoeken nog wat uitgesteld...
thanks alvast!

link naar het vorige draadje met het verhaal van de slaapkamer ;) https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/geldzaken-recht/huisbaas-komt-meermaals-onaangekondigd-slaapkamer-in