Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ch
Chiarasharnila - 15-04-2020 21:46:13
Winkels & Webshops

Aanmaningen op mijn adres maar niet op mijn naam.

Plots kreeg ik een sms van payqincasso: wij hebben u een mail gestuurd over uw openstaande vordering van huurwoningen.nl ad 65,12. betaal nu met ideal:http//yaz.cc/hhnfvd. ik ga kijken op mijn account van huurwoningen.nl en mijn email adres is daar onbekend. ik heb dus geen account daar. mijn emailadres gebruik ik al meer dan 10 jaar en is dus ook nooit veranderd. 
ik heb contact gehad met huurwoningen.nl, zij zeggen dat het op een ander email adres staat maar daarbij zijn mijn huisadres, telefoonnummer en mijn email als contactgegevens opgegeven. er is een premium account aangemaakt waardoor je kunt reageren op woningen, hiervoor zou je €24,95 voor in de maand moeten betalen. er is bij huurwoningen.nl niks betaald op dit account waardoor er dus een herrinering op gestuurd wordt. ik kreeg ongeveer 4 weken geleden een envelop binnen wat wel op mijn adres stond maar niet op mijn naam, deze envelop heb ik retour verzonden met : 'geadresseerde heeft hier nooit gewoond'. dit adres is van mijn moeder waar wij al minimaal 20 jaar wonen. 
ik probeer payqicasso te bereiken maar door het coronacirus zijn zij telefonisch niet te bereiken. ik stuur ze dus een email met daarin dat er iets mis gaat. met alle bewijzen van dien dat ik niet de houder ben van het account. en..? wat denk je? nope. geen reactie. 
automatische emailtjes en smsjes sturen met dat ik moet betalen en zo niet dan gaat 'onze opdrachtgever vervolg stappen ondernemen' kan wel maar directe contact met de klant. 

ik heb de politie gebeld en gevraagd of ik aangifte kan doen dat iemand mijn persoonsgegevens steelt. dit kan alleen als er ook daadwerkelijk bij payqincasso te zien is dat er met mijn gegevens zijn ' gesjoemeld'. huurwoningen.nl zegt: 'wij hebben de factuur uit onze handen gegeven. je zou bij payqincasso moeten zijn, succes!'
de man die ik heb gesproken van de politie geeft aan dat hoe dan ook ik mag niet betalen. dit was ik ook zeker niet van plan. 
wat moet ik doen? er komt hoe dan ook een deurwaarder aan de deur als deze vordering niet wordt betaald.