Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jacky X - 29-04-2020 15:29:55
Auto & Vervoer

Q-park pinnen bij binnenkomst

Vandaag moest ik voor mijn werk in de binnenstad van breda zijn en reed de parkeergarage van q-park aan de markendaalseweg te breda in.
bij binnenkomst krijg je geen kaartje meer, om te betalen bij een betaalautomaat bij vertrek, maar dien je je pinpas aan te bieden waarna de slagboom zich opent en kunt parkeren. bij het uitrijden van de parkeergarage wordt je kenetken gescand en reken je af.  

mijn vraag is.
als men dit voor elkaar krijgt, waarom lukt het dan niet om per minuut parkeren af te rekenen?
je betaald dus een vol uur voor een paar minuten parkeren. ik weet dat dit ook zo in de oude situatie met kaaartje afreken was. maar het zou q-park sieren als men de software aan zou passen en een uurtarief van 2.40 euro per minuut parkeren af zou schrijven van rekening klant.
dit lijkt mij niet moeilijk in te regelen.