Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ee
Eelke_jande_graaf - 13-05-2020 17:58:08
Vrije tijd & Tuin

Mijn vrouw krijgt maar de helft van inschrijfgeld Slachtemarathon retour, magdit

Mijn vrouw heeft/had twee kaarten voor de slachtemarathon van 13 juni 2020.
door de uitbraak van corona is deze editie geannuleerd. hier hebben wij ook alle begrip voor. echter kreeg mijn vrouw afgelopen vrijdag via de mail een kennisgeving dat de deelnemers de maar de helft van het inschrijfgeld retour krijgen. het overige bedrag gaat volgens de organisatie op aan de reeds gemaakte kosten die in de voorbereidende werkzaamheden zitten.
nogmaals begrip om de marathon te annuleren, zij kunnen als organisatie niets anders doem. het ligt buiten hun macht, overgeleverd aan de corona situatie.

maar de wijze hoe dit gaat voelt niet helemaal goed. maar mijn vraag, staat de organisatie van de slachtemarathon in hun recht om de helft van de inschrijfgeld uit te keren