Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ce
ceesphaff - 08-07-2020 09:46:00
Elektronica & TV

Ziggo mediabox xl stroom verbruik en staat altijd aan

Goedendag. de mediabox xl word best heel warm en dan draait het ventilatortje, en als je hem in stand by zet dan draait het ventilatortje na 10 uur nog en is de box nog steeds warm. en als je hem helemaal uitzet dat is ie 's morgens koud en zet je hem aan dan gaat gelijk het ventilatortje al weer aan en word hij weer warm en gebruikt dus heel veel onnodige stroom. voordat wij ziggo hadden hadden we kpn en die heeft een klein boxje en dat word helemaal niet warm. het was mij al opgevallen dat we sinds we ziggo hebben ongeveer 10 a 15 kwh meer stroom verbruiken als vorig jaar de zelfde maanden.
daarover heb ik gechat met ziggo en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd want dat zou niet mogen. maar de tweede dus was exact het zelfde en weer gechat dat hij warm en ventilatortje blijft draaien. o, meneer dan sturen we een nieuwe op. waarop ik heb gevraagd stuur mij een next want dat is een boxje wat helemaal niet warm word en zonder ventilatortje erin. waarop mij is gezegd dat kan wel maar dan moet u een duurder abonnement  nemen (€ 89,50) max.en dan krijg je allerlei zenders erbij maar die hoef ik niet. ik heb nu een complete abonnement van € 68,50.  dus er is de derde box opgestuurd en het zelfde laken en pak.wie weet of jullie hier iets mee kunnen want er zullen heel veel van die dingen in omloop zijn.groet cees phaff