Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Je
JenniferSteffen - 09-07-2020 19:35:28
Voeding & Gezondheid

Mag een spa zomaar achteraf extra boekingskosten belasten?

In februari heb ik een voucher voor een dagje sauna bij spa weesp gekregen. hiervoor moest ik nog wel €6,95 boekingskosten betalen. geen punt, gedaan en geboekt voor eind maart. helaas door corona de sauna's gesloten en kon ik kosteloos omboeken voor juni. ook gedaan.
nu bleek dat de sauna's pas per 1 juli opengingen. dus wederom via de klantencontact geprobeerd om te boeken. alleen deze keer werd mij vermeld dat ik bij vertrek nog eens €11 bij moest betalen, omdat "vanwege het feit dat er nog maar de helft aan bezoekers binnen mogen komen, spa weesp de boekingskosten heeft moeten verhogen naar €17,95." mijn "aanbetaling" van €6,95 (wat voorheen dus gewoon de boekingskosten waren) werden hier vanaf gehaald waardoor ik nog "maar" €11 extra hoefde te betalen.
mag dit zomaar? de dag was dus volledig betaald en gepland en puur en alleen door corona verplaatst.