Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ko
KopInDeZon - 17-07-2020 06:29:10
Auto & Vervoer

Fiets geruimd door woningstichting.

De afgelopen maanden heb ik mijn fiets niet gebruikt omdat ik vanwegen corona thuiswerk. gisteren zag ik tot mijn schrik dat mijn fiets is verwijderd uit de gemeeschappelijke fietsenstalling van mijn huurcomplex. bij navraag bij de verhuurder is mijn fiets geruimd door hen. 

de verhuurder geeft aan een aankondiging per email te hebben verstuurd en ook een label aan mijn fiets te hebben gehangen. na controle heb ik inderdaad 1 email gehad met deze boodschap erin. helaas is deze niet juist in mijn mailbox terecht gekomen en heb ik die daardoor gemist. dit bericht is op 26 mei verstuurd, op 9 juli is de fiets verwijderd en gelijk vernietigd. 

ik ben van mening dat de verhuurder onvoldoende gecommuniceerd heeft over deze ruiming en dat de termijn waarop dit is gebeurd (7 weken) te kort is. 

wat zijn mijn rechten hierin? kan ik een schadevergoeding krijgen?