Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
helena reijdn - 23-07-2020 23:49:04
Winkels & Webshops

Zalando retour zending niet compleet

Ik heb mijn volledige zalando bestelling retour gestuurd op 1 artikel na. de betaling heb ik gelijk voldaan op ideal. de artikelen zijn in 1 doos retour gegaan aan hun. nu is mijn bestelling niet volledig verwerkt en heb ik bij hun aan de bel getrokken. helaas hebben we het niet over een paar 10tjes. 
ik heb een rechtsverklaring ingevuld en mijn identiteitskaart gestuurd zodat ze een onderzoek kunnen starten. nu beweren ze dat mijn pakket niet hetzelde gewicht had als toen hun het naar mij vestuurd hadden, daarme bedoelen ze dus dat niet alle artikelen erin zaten. ik heb contact op genomen met postnl en hun moeten een onderzoek ernaar opstarten. zalando werkt hier niet aan mee omdat het gewicht volgens hun niet klopt. wat moet ik hiermee ik wil graag mijn geld terug!. iemand dit eerder meegemaakt?