Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yo
yohoh64 - 27-07-2020 13:07:02
Geldzaken & Recht

Gerechtsdeurwaarder terwijl bedrijf al 7 jaar failliet is

Dag, mijn zus heeft ca 8 jaar geleden kozijnen gekocht bij een stel oplichters. de plaatsing is nooit afgemaakt en ze lekken aan alle kanten de verkopers, tevens plaasters zijn opgepakt vanwege meerdere wanpraktijken.
mijn zus moest een lening afsluiten die ze bij deze mannen af kon sluiten. ook dit ging op een vreemde manier via een andere persoon die meer geld had. helaas zijn alle contracten weg door een echtscheiding.
nu betaald ze al jaren 100,- per maand aan een gerechtsdeurwaarder. als ze een keer niet betaald zou ze het gehele bedrag van 21000,- in 1 x moeten betalen. volgens mij klopt hier het een en ander niet. waar gaat de rentebetaling a 100,- p/m heen? het bedrijf bestaat wegens faillissement en oplichting al jaren niet meer. ze durft de deurwaarder niet te vragen omdat ze dan bang is alles toch nog te moeten betalen