Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Michel Jansen - 30-08-2020 16:09:29
Voeding & Gezondheid

Niet geholpen door Lidl

ik heb een grill-apparaat gekocht in de lidl webshop. van de platen liet de coating los en dit rookte enorm. hier heb ik maanden geleden melding van gemaakt en het product moest ik naar de leverancier sturen. de leverancier wilde dit in verband met kankerverwekkende stoffen die zouden vrijkomen graag onderzoeken. 

tot zover was de service top, ik werd goed geholpen. helaas bleef het daar bij. vanuit de leverancier bleef het stil. na wat aandringen bij lidl moest ik mijn track & trace code overhandigen. dit heb ik uiteraard gedaan en helaas is er daarna niets gebeurt. in de maanden die volgen heb ik wekelijks contact gehad via whatsapp en telefoon van lidl. ik wacht nog steeds na maanden op mijn geld en krijg niets anders te horen dan: ‘ ik ben het absoluut met je eens dat de melding heel lang duurt. dit is uiteraard niet de bedoeling. ik ben ondertussen de afdeling aan het berichten om dit zo snel mogelijk op te lossen. ik ga hier bovenop zitten’. ineens kwam er een update. 12 augustus zou er een vervangend product zijn gestuurd. dit kreeg ik via whatsapp toegestuurd. helaas bleek ook dit valse hoop. 

helaas na maanden nog steeds geen oplossing gekregen. 19 april heb ik hier melding van gemaakt en sindsdien is er dus nog steeds geen oplossing. op het moment van schrijven is het 30 augustus. erg triest dat voor een product van 30 de actie zolang op zich laat wachten. ik heb alleen al via whatsapp 15 verschillende dagen contact gezocht met een verzoek tot actie.



hoe kan ik dit het beste gaan aanpakken? contact zoeken heeft blijkbaar geen zin. wat een waardeloos bedrijf.