Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J.
J. Bierings - 16-09-2020 16:47:48
Elektronica & TV

Cadeautje van Philips!

beste,


 


recent was ik jarig. op mijn verjaardag ontving ik een mail met een cadeautje van philips. 25% korting op een product uit de philips webshop. nu willen wij onze buitenlamp vervangen door een uitbreiding op ons hue-systeem, dit leek een mooie gelegenheid. via de mail naar de philips webshop, verder via “verlichting”  naar philips hue, een buitenlamp uitgezocht en besteld. de kortingscode ingevuld, en die werd geweigerd.


telefonisch contact leerde dat philips hue een aparte afdeling is binnen philips met een eigen webwinkel en dat daarom de kortingscode niet werkt. en niks aan te doen.


dat is toch gek. ik doe keurig volgens de instructies een bestelling, blijf op de site, en omdat philips iets apart is binnen philips…..  werkt de korting niet. 


op een bestelling van een product waar met koeieletters de naam philips op staat.


 


zo kan ik mijn cadeautje nóg niet uitpakken…..


 


kunnen jullie helpen?


 


vriendelijke groet


 


john en edwina bierings