Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xe
xepcoh - 23-09-2020 19:21:13
Geldzaken & Recht

ervaringen met "mijn verklaring.nl"

Mijn partner heeft vandaag via mijn verklaring.nl een vog aangevraagd. op het moment dat ze de aanvraag verstuurde en zag dat zij voor deze dienst €41,75 moest betalen realiseerde zij zich dat dit fout zat. later toen ze mij hiervan op de hoogte bracht heb ik nog geprobeerd e.e.a. te annuleren via hun annulerings document. helaas bood dit geen soelaas, we kregen een mail van hun jurist met de mededeling dat we mijn partner zich niet kan beroepen op het herroepingsrecht, doordat zij dat via een verklaring op hun site heeft getekend en afstand heeft gedaan van dit recht.

kortom: ik ben furieus, ga aangifte doen bij de politie van internet oplichting en schakel een advocaat in, de organisatie achter deze site verdenk ik van crimineel handelen. om mijn aangifte bij de politie kracht bij te zetten, verzamel ik zoveel mogelijk mede gedupeerden. waarschijnlijk zouden we ook gezamenlijk met hulp van een advocaat een rechtszaak tegen dit bedrijf kunnen starten. 

zijn er gedupeerden van deze praktijken die bij mij aan willen sluiten?