Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yo
yohoh64 - 01-11-2020 20:57:30
Vrije tijd & Tuin

Kleurgarantie buitentegels

Dag iedereen, 
vraag, wij hebben 3 jaar geleden tegels gekocht voor onze tuin. van een bekend merk gardenlux.
wijhebben deze tegels pas een half jaar later kunnen plaatsten. er is een winter en een zomer overheengegaan en de tegels zijn flink gebleekt.
de verkoper zegt dat dit bij de koop is gemeld , dat dit kon gebeuren, echter was dit dan wel tussen neus en lippen door....
nu weten we dat de verkopende partij ons aanspreekpunt is, dit is een groot tuincentrum en een vriend van ons. hij heeft iemand van de groothandel erbij laten komen. kleurverdieper geprobeerd, hielp niet. coating geprobeerd met minimaal resultaat. ik moest hem zelf wijzen op de temperatuur beïnvloeding. ook had de beste man verder zijn spulletjes niet allemaal mee, waardoor we maar 1 test konden doen. hij probeerde mij te wijzen op het punt dat de tegels voor bewerking droog moesten zijn. iets wat ik hem de vorige avond gevraagd had, wat niet nodig zou zijn. ook wees ik hem op een droog stuk onder een tafel om daar nog een andere test te doen, maar daar had hij geen trek in.
nu ben ik niet van gister en heb hem zelf door mijn 30 jaar verkoopervaring op wat dingen gewezen, die hij van de tafel veegde. zoals het verlengen van wettelijke garantie omdat je verwachten mag dat de kleur langer dan 2 jaar moet blijven zitten. omdat wij eigenlijk rechtstreeks met die tussenpersoon willen werken een niet met onze kameraad van het tuincentrum ( dit om de reden dat wij op geen enkele manier ook maar iets van woorden met hem willen hebben) wat moeten we nu?
hoe krijgen we het voorelkaar dat dit netjes opgelost wordt?
alles is begin dit jaar op gang gekomen doordat er 16m2 bij moest en er dan een enorm kleurverschil zou komen. de tegels waren bruin rood en zijn nu voor de helft gewoon beton grijs.
hartelijke groet en alvast dank voor reacties. marjan