Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Su
Susannev - 06-11-2020 17:04:27
Geldzaken & Recht

4 weken later salaris krijgen. Mag dit?

hallo, ik had een klein vraagje.


 


ik ben 5 weken terug begonnen bij een nieuwe baan.


daar kreeg ik bij mijn sollicitatie gesprek te horen dat dit vrijdag werd uitbetaald en de 2 dagen die ik zou werken in die week de volgende maand betaald zou worden.


nu zou ik vorige week uitbetaald krijgen en ik vroeg me dus af waarom dit geld niet op mijn rekeing terecht kwam. misschien een verkeerd rekeningnummer ofzo?


dus ik heb gebeld met mijn werkgever en deze kwam ermee dat ze 4 weken achter lopen op het salaris. ik had hier persoonlijk nog niet van gehoord vandaar de vraag. dit was namelijk ook niet aangegeven in het contract en ik heb er niets over gehoord van mijn baas.


maar mag een werkgever het salaris een maand later uitbetalen. dus oktober word eind november betaald en november word eind december betaald.


 


alvast bedankt als je de moeite neemt om te reageren!