Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Marloes-H88 - 17-11-2020 11:50:22
Geldzaken & Recht

Bouwkundige keuring niet goed uitgevoerd

In de zomer hebben wij een huis gekocht. wij hebben voor de koop een bouwkundige keuring uit laten voeren. hieruit bleek dat de badkamer helemaal in orde was. een paar dagen nadat wij de sleutel hebben ontvangen, meldde onze schilder dat er scheuren in de voegen achter de douchekop zitten. hierover heb ik contact gehad met degene die de keuring heeft uitgevoerd. hij heeft nogmaals gekeken in zijn aantekeningen maar kon niets vinden over scheuren in de voegen. ik vroeg hem of dit in drie maanden tijd kon gebeuren en hij gaf aan dat dit niet kan. er is dus niet goed gekeurd. 

er is inmiddels een loodgieter komen kijken en hij zei dat alle tegels loszitten en dat er waarschijnlijk iets lekt achter de tegels. als je op de tegels tikt, hoor je dat ze los zitten en als je er op drukt geeft het helemaal mee. alle tegels moeten eraf, er moet gekeken worden wat er precies aan de hand is en dan moeten er nieuwe tegels op.

mijn vraag is of wie hier wat mee kunnen richting degene die de bouwkundige keuring heeft uitgevoerd. wij zitten nu met een badkamer waarin wij niet goed kunnen douche, we moeten wachten op de tegels die besteld moeten worden (zo'n vier weken) en daarna hebben we dus een kleine verbouwing voor de boeg en moeten we maar hopen dat de schade achter de tegels meevalt. als wij dit op voorhand hadden geweten, hadden we al eerder tegels kunnen bestellen en een aannemer kunnen inschakelen die voor ons de badkamer opknapt.