Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Be
Berend1na - 18-11-2020 16:15:56
Auto & Vervoer

Navigatie Connect niet meer met Iphone

Heb een half jaar geleden een nwe navigatie van tomtom go essential gekocht.  heb er van het begin problemen mee gehad.  bij updaten slaat het op hol z`odat ik de stekker eruit moet trekken en de connectie met tomtom drive werkt ook niet altijd.
 nu weer niet.  mijn provider heeft een nwe simkaart geleverd en alles werkt er gewoon op alleen ..... hetnavigatie systeem niet. weer sloeg de boel op hol en maakt het geen connectie met " mydrive" van tomtom.  
een klacht via de klachtenkompas levert ook niets op tot nu toe.  erg vervelend wat een flut zaak.  you tube filmpjes zijn in het engels wat ook erg storend is mar ook dan lukt het niet een verbinding tot stand te brengen.