Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Li
Liezel - 22-11-2020 10:07:52
Auto & Vervoer

Volvo v40 diesel nog geen 5 jaar gehaald - stuk. Wat kan ik doen?

Beste allemaal,
ik heb in 2019 een volvo v40 diesel gekocht van dec 2015. afgelopen weekend stopt mijn auto ermee en ik word weggesleept.

nu blijkt bij de garage mijn brandstofpomp vastgeslagen te zijn. door de klap is de distributie verschoten en is er gruis door de leidingen gegaan. de kans dat het in de motor zit is zeer groot. kortom, alles stuk. de schade is 10.000 tot 12.000 euro. nu zegt de garage het is niemand zijn schuld en ik heb maar pech. er is een diagnoserapport en ze kunnen niet achterhalen waarom het mis is gegaan.

nog geen 5 jaar oud
157.000 km op de teller
altijd netjes in onderhoud geweest bij gerenommeerde volvo-dealers.

voor dit bedrag kan ik net zo goed een nieuwe auto kopen voor dit bedrag als mijn portomonnee het op dit moment toe liet.  dit is toch ongehoord?! volvo zou betrouwbaar moeten zijn. wat kan ik nog doen?