Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ha
Hazekamp - 24-11-2020 20:40:15
Geldzaken & Recht

Wel factuur, geen offerte

Na een bijna drie jaar durend conflict met het bedrijf dat onze vloeren heeft gelegd, dachten we eindelijk van ze af te zijn. nadat het bedrijf jaren heeft volgehouden dat de schuld van de verschuivende vloer bij ons lag, hebben ze in augustus van dit jaar toegegeven dat ze destijds een verkeerd advies hebben gegeven. hierbij hebben ze excuses gemaakt en zijn we overeen gekomen dat ze een nieuwe vloer zouden komen leggen. wij moesten dan zorgen voor een vlakke ondergrond. 
we hebben geen halve maatregelen genomen en hebben de woonkamer volgestort met beton en hebben vloerverwarming laten aanleggen. een proces van een aantal maanden en duizenden euro's verder, voor onze rekening. 
twee heren van het bedrijf zijn vorige week langsgeweest om de ondervloer te inspecteren. hun oordeel was dat de vloer vlak genoeg was, maar dat het beter zou zijn dat de vloer geëgaliseerd zou worden. zeker gezien de geschiedenis. de volgende dag zouden ze komen en dan later in de week zou de vloer gelegd worden. wij blij.

na 4 dagen werk, was afgelopen zaterdag het moment daar, we konden weer fatsoenlijk in ons huis wonen. echter ontvingen we om 16.54 uur een factuur van een dikke duizend euro, voor het egaliseren van de vloer. 

wij vinden dat we deze rekening niet hoeven te betalen. mondeling is opdracht gegeven, maar er is niks gezegd over de kosten. we zijn er vanuit gegaan dat deze kosten voor het bedrijf zouden zijn.

zijn wij verplicht deze rekening te betalen? er is met geen woord gesproken over de bijkomende kosten.