Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bi
bimvsch - 03-12-2020 21:37:21
Elektronica & TV

Sonos verplicht abonnement op Apple Music

in het itunes tijdperk heb ik een aantal digitale albums gekocht en die kan ik op tablet en telefoon nu prima benaderen bij opvolger van itunes: apple music. maar helaas, als ik deze muziek wil beluisteren via mijn hifi installatie aangestuurd door sonos kom ik bedrogen uit. ik kan apple music wel koppelen als muziekservice aan sonos, maar dat kan alleen als ik daar een abonnement op neem. dus feitelijk moet ik betalen om de muziek te beluisteren die ik ooit gekocht heb. sonos heeft wel de oplossing dat ik al die muziek download en die dan kan afspelen via sonos, maar dan moet ik als ik die muziek wil luisteren eerst altijd desktop of laptop aanzetten hetgeen voor mij een te hoge drempel is om lekker even een muziekje op te zetten.

weet iemand hier een oplossing voor? mij lijkt dé oplossing dat sonos mij gewoon apple music laat koppelen zonder dat ik een abonnement hoef te nemen en dan hoef ik ook niet van de miljoenen songs die daar staan gebruik te maken.