Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 06-12-2020 19:45:40
Voeding & Gezondheid

Kunnen 3 gerechten gelijktijdig in de oven

Goedenavond,

ik ben alvast bezig met de kerstdis en zit met de volgende vraag : ik heb 3 gerechten en wilde weten of deze gelijktijdig in de oven kunnen.
het gaat om een kalkoen , die zou ik bovenin plaatsen. eronder een schaal met hasselback aardappelen en ernaast haricoverts omwikkeld met spek.

qua schalen past het omdat de kalkoen boven zit en dit kost een paar uur. de hasselback aardappelen gaan daar onder en dit kost 60 minuten omdat deze moeten garen. daarna, bijna op het eind , de haricouverts. die zijn al gaar maar het spek moet erom heen om daarna in de oven knapperig te worden. 

al met al een gedoe maar het zou moeten lukken denk ik. heeft iemand van jullie hier ervaring mee ? ik hoor het graag , fijne avond ekiem