Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Karim020
Karim020 - 28-12-2020 10:00:04
Winkels & Webshops

Wat kan ik doen na opgelicht te zijn door superwinkel met nep parfum?


ik heb tom ford ford - black orchid besteld bij superwinkel. netjes het pakketje gekregen van ze na het opspuiten van de parfum was deze binnen 2 uur helemaal weg. ik heb contact opgenomen met ze, en ze beweerde dat het goed was. ik ben hierdoor naar douglas gegaan, en 2 lege flacons meegenomen en een nieuwe tom ford black orchid gekocht. ik heb ze allebei in de lege flacons gesprayt, en wat blijkt.

de kleur van de tom ford die ik bij superwinkel heb gekocht is helemaal doorzichtig en van douglas is oranje en die geur is veel sterker en blijft gewoon hangen zoals elk normale parfum doet. ik had alles teruggestuurd en ze zouden het testen, en wat blijkt ze zeggen gewoon doodleuk ohij is goed we merken geen verschil het kan aan je huid liggen of nieuwe ingrediënten van de parfum, terwijl die van douglas heeft een totaal ander kleur en die parfum ruikt gewoon goed en super sterk. ik heb ook meerdere klachten van superwinkel onderzocht en ze zeggen bij de parfum allemaal hetzelfde dat niet blijft hangen. hier moet echt een onderzoek naar komen want dit is heel slecht dat zo’n bedrijf zijn klanten niet serieus neemt en grote merken een slechte naam geven.

ik merk ook dat ze steeds negatieve opmerkingen verwijderen van mensen, of gelijk onder een negatieve weer een positieve opmerking komt die zogenaamd helemaal blij is met hun product.  wat zijn de opties wat ik kan doen, er zijn vele mensen die met dit probleem zitten. ik zal de foto bijvoegen met de 2 zelfse parfums 1 van superwinkel is wit doorschijnend, en de ander van douglas heeft een honingkleur, en dit is dezelfde parfum!

hartelijke groet,