Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jaapdegroene - 12-01-2021 08:34:24
Geldzaken & Recht

Wao

Hallo allemaal

ik heb wao sinds 2004 het uwv is gegevens vervolg loon kwijtgeraakt schreef het uwv dit omdat ik alle gegevens op heb gevraagt
wel de berekening dat van dagloon toen 77 euro was en bleef over 51 euro per dag.
gezien indexering zou dit nu 65 euro zijn 2021.
mijn wao bedraagt nu 1450 bruto en komt op 1140 netto ongeveer voorheen kreeg ik toeslag van uwv
(heb mijn vrouw in 2017 leren kennen en had na haar scheiding geen uitkering of inkomen)
december 2019 kreeg mijn vrouw een pensioen van haar ex man 250 bruto per maand waar zei volgens ex geen recht op had omdat ze in 40 jaar huwelijk nooit gewerkt had ,maar mocht nooit werken wel 2 kinderen opvoeden of dat geen werk is ??
maar terug op de uitkering ,van uwv kregen wij geen toeslag meer vanwegen het pensioen.
ik dacht dan heeft ze eindelijk iets voor haar zelf maar nada,terwijl op website van uwv stond wat teld niet mee voor uw uitkering onder andere pensioen van uw partner!!! toen ik bericht kreeg dat toeslag gestopt was en gebeld had ,gaf medewerkster dit toen en hebben ze dit veranderdert met de tekst geld niet wanneer u een toeslag ontvangt van het uwv. maar voor de wao dus niet en toch word pensioen verrekend en ontvang ik 1140 p/mnd klopt dit wel ??