Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pardijnvraag - 12-01-2021 15:17:23
Voeding & Gezondheid

Goede opticien

Ik ben op zoek naar een goede opticien wat ik lastig vind.
al als peuter bij oogarts terecht gekomen ivm een slechtziend oog/lui oog. paar jaar geleden aan beide kanten staaroperatie gehad (was toen nog geen 50).
nu zijn mijn ogen weer achteruit gegaan en vroeg ik mijn huisarts om een verwijzing naar de oogarts. zij geeft aan dat ik gewoon naar een opticien kan gaan. dit geloof ik uiteraard best maar met mij geschiedenis kom ik wel graag uit bij een goede opticien. zij noemde eye wish maar dan ben ik juist ook weggegaan. hoe kom ik er achter welke opticien ik het best kan bezoeken. het gaat niet alleen om de meting zelf maar ook conditie oog etc. bovendien zou ik mogelijk ook wel weer terug willen naar (afwisselen) met contactlenzen als het nog wat achteruit gaat.
alvast bedankt!