Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ad en Toos
Ad en Toos - 07-02-2021 17:34:53
Huishouden & Energie

Jaarrekening Budget Energie

Ik sluit jaarlijks een energie conract af voor de duur van 1 jaar. begin november 2019 mij aangemeld bij budget energie voor de periode van 01-01-2020 t/m 31-12-2020.  je ontvangt keurig een overzicht van het bestelde product. het jaar 2020 begint en na verloop van tijd ga je eens naar de websit van budget energie en kijk je naar de gegevens of die kloppen. ik zag dat mijn contractperode inging op 03-01-2020 en de einddatum was 03-01-2021. nou kun de gegevens aanpassen dus ik veanderde de data in de data waarvoor ik mij aangemeld had.  weer een tijdje verder zag ik dat mijn verandering weer was verdwenen en ben toen gaan mailen en ik ontving een mail met daarin een bevestiging van de aanpassing van de einddatum (31-12-2020).  weer een tijdje later....mijn gegevens niet aangepast en toen ben ik gaan chatten. dat verliep heel moeilijk en niet leuk en uiteindelijk bleef het zoals het was....dus einddatum 03-01-2021. ik vond het heel vervelend want ik was al jaren gewend aan mijn energieperiode 1 januari tot 1 januari. he jaar is om en de jaarafrekening ontvangen en tot mijn grote verbazing lees ik zowel bij gas als elektra...vaste leveringskosten... een bedrag gelijk aan 13 maanden!!! het is een jaarcontract dus ik neem contact op en krijg als antwoord........daar heeft u voor getekend. dus ik het bestelde productoverzicht erbij genomen en er staat onder bijzonderheden: budget energie brengt iedere maand de volledige vaste leveringskosten in rekening ook als u maar een deel van de maand klant bent.

...dus daarom vullen zij hun eigen data in om dit extraatje te incasseren!!! 
nu gaat het maar om € 3.99  x  2 (gas en elektra)  =  € 7.98   massa is kassa wordt hier toegepast. hoeveel klanten heeft budget energie maal € 7.98......kan aardig oplopen
mijn vraag:  kan en mag dit ?